Uncategorized

Control stick.

Kruidvat Step 6 Pure Treatment Control Stick

Zo nu en dan hebben we allemaal weleens last van onzuiverheden/puistjes. In het gezicht en op de rug, zijn de meest voorkomende plekken.

Hoe ontstaan puistjes?

De puistjes worden heel vaak veroorzaakt door de talgkliertjes. Allemaal hebben wij miljoenen talgkliertjes in onze huid zitten. De talgkliertjes kunnen wel heel erg irritant zijn, want er kan een puistje ontstaan als de talgkliertjes niet goed werken, maar aan de andere kant zijn ze best heel belangrijk. Het beschermt je huid. De huid wordt beschermd met een soort stof, dit heet talg. De talg die onze huid beschermen worden gemaakt door de talgkliertjes die we allemaal in onze huid hebben. De talgkliertjes zitten in de lederhuid in de haarzakjes. Als je in de pubertijd zit is de kans groot dat je kans maakt op een puist. Helaas is hier niks aan te doen, natuurlijk kun je er wel wat tegen aan doen, maar of dat echt de puistjes laten verdwijnen is de grote vraag. De poriën kunnen gaan verstoppen, doordat er meer talg door de talgkliertjes wordt aangemaakt.

Hoe bestrijd je het?

  1. Houd je gezicht schoon door het elke dag goed te wassen
  2. Raak zo min mogelijk je gezicht aan
  3. Knijp je puisten niet uit!
  4. Wees voorzichtig met makeup

Kruidvat Step 6 Pure Treatment Control Stick met salicylzuur legt een dun filmlaagje over het puistje heen, waardoor je huid wordt gezuiverd en het puistje snel uitdroogt.

Hoe gebruik ik Kruidvat Step 6 Pure Treatment Control Stick?

Zodra je een puistje voelt opkomen, kun je de gel direct op de plek aanbrengen via het handige tubemondje. Blijf de gel net zo lang aanbrengen tot het puistje weer verdwenen is. Ik ben fan van het product! Het is makkelijk aan te brengen, en bij mij werkt het!😀
 De Control stick is verkrijgbaar bij Kruidvat voor €2,99!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s