beauty

Catrice Limited Edition ‘ Victorian Poetry’

Simpele Rijkdom. Prachtige decoraties en gedetailleerd stucwerk zijn karakteristiek voor het extravagante Victoriaanse tijdperk. De Limited Edition “Victorian Poetry” by CATRICE wekt het verlangen naar de glamour van deze vervlogen dagen van december 2016 tot januari 2017.

Veel modeontwerpers verwerken de luxe elegantie van deze tijd in hun collecties met laag uitgesneden jurken en franje gecombineerd met moderne, enigszins transparante stoffen. Deze collecties vormden de inspiratie voor de Limited Edition, die gedomineerd wordt door zacht abrikoos, warm nude, grijstinten, lila en besachtige kleuren. Plain Magnificence – by CATRICE.

Zie hieronder de nieuwste collectie.

Victorian Poetry by Catrice-  Eye Shadow Palette

Victoriaanse Schoonheid. 6 hoog gepigmenteerde poederoogschaduwen met een zijdezachte textuur. Met de verschillende kleuren die het palet biedt, ben je gegarandeerd van heel veel verschillende make-up stijlen.

Verkrijgbaar in 01 NostalCHIC. Prijs €6,99

Victorian Poetry by Catrice- Matt Powder Liner

Smokey Grijs. De matgrijze poeder liner heeft losse pigmenten en is eenvoudig aan te brengen dankzij de fijne sponsapplicator. Smokey cat-eye gegarandeerd!

Verkrijgbaar in 01 AristoMATTic. Prijs €3,99

Victorian Poetry by Catrice- Satin Matt Lip Colour

Lip Lyric. Langhoudende lipstick met een hoge dekking in donker beskleur en roze. De zijdezachte matte finish maakt iedere look compleet en zorgt ervoor dat je lippen niet droog aanvoelen.

Verkrijgbaar in 01 Berry British en 02 Poetic Pink. Prijs €4,99

Victorian Poetry by Catrice- Highlighting Pebbles

Regen van licht. Fijne glanssteentjes in verschillende formaten en kleuren die je teint voorzien van een zacht focuseffect terwijl de lichtreflecterende pigmenten zorgen voor een schitterende gloed.

Verkrijgbaar in 01 Queen Victoria Is Amused. Prijs €4,59

Victorian Poetry by Catrice- Satin Matt Nail Lacquer

Prachtige ornamenten. Vijf Nagellakjes in de nieuwste kleuren met een overtuigende zijdezachte matte finish. Het buitengewone ontwerp van het flesje en de dop geven het geheel en feestelijk tintje.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Verkrijgbaar in 01 Berry British, 02 Poetic Pink, 03 Apricot Epoch, 04 Noble Nude, en 05 Royal LavendERA. ( zie slideshow )  Prijs €2,99

Victorian Poetry by Catrice- Beauty Purse

Koninklijke Hoogheid. Dit kleine portemonneetje is ideaal voor onderweg. Het heeft net genoeg ruimte om je belangrijkste beauty- en lifestyle accessoires in op te bergen. De hoogwaardige metalen gesp en de unieke uitstraling maken het tot een echte must-have!

Catrice Victorian Poetry Beauty Purse

Prijs €3,99

Welke items van deze collectie zou jij graag willen hebben?

‘Victorian Poetry’ van Catrice is verkrijgbaar vanaf December 2016 tot Januari 2017!

 

 

2 gedachten over “Catrice Limited Edition ‘ Victorian Poetry’

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.