Lifestyle

Kerstkado tip! Dynomighty Mighty Wallet van Ditverzinjeniet.nl

Ken je iemand die nog een portemonnee nodig heeft? Dan is de Mighty Wallet van Dynomighty wat voor jou. Deze handige portemonnee is gemaakt van één vel Tyvek: een supersterk synthetisch materiaal, wat aanvoelt als papier en ook te beschrijven is, maar het scheurt niet en is waterresistent. Ook waterdamp trekt er gewoon weer uit. De portemonnee heeft geen naden die los kunnen raken of kunnen scheuren.

Mighty portemonnee van Tyvek
Het fijne van de Mighty Wallet is dat hij ultradun is maar wel erg stevig en in de loop van de jaren zet hij uit! Dus door de jaren heen kun je steeds meer pasjes erin kwijt. In totaal heeft de portemonnee twee grote vakken voor papiergeld en bonnetjes. Wat me opvalt is dat er helaas geen muntgeld ingestopt kan worden! Ik vind dat persoonlijk niet zo erg, want ik heb bijna nooit cash opzak, ik pin altijd alles. ( voor mijn eigen gevoel veiliger)

Deze variant van de portemonnee vindt ik persoonlijk leuker voor mannen. De afbeeldingen die erop staan zijn wat stoerder!
Dus misschien iets voor iemand uit de familie/vriendenkring die graag oude biljetten spaart of net zoals mijn oom ( hij spaart veel uit de oorlog en alles wat maar gelinkt is aan Amerika) of een cheapskate die nooit geld opzak heeft of zijn portemonnee kwijt is, om een rondje te doen in de kroeg (nu dus wel hinthint.. haha)!

 

Mighty Wallet in 16 designs

schermafbeelding-2016-12-13-om-14-14-32

De Mighty Wallet is verkrijgbaar in maar liefst zestien verschillende uitvoeringen. Zo zijn er portemonnees die eruit zien als een biljet van honderd gulden (met de beroemde snip), een dollar, vijfhonderd euro en 100 frank. Daarnaast zijn er Mighty Wallets met metrokaarten van New York en Londen, met paspoortstempels, landkaarten, stripfiguren, de veiligsheidskaart uit een vliegtuig, luchtpost, de Amerikaanse vlag, een vel gelinieerd papier, camouflageprint en met een afbeelding van de schilder Hiroshige.

img_5862

 Je koopt de Mighty Wallet online bij Ditverzinjeniet.nl. voor €12,95!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s