Lifestyle

Mustard Lunchbox

Vind jij het ook altijd zo vervelend als je tussen de middag kleffe boterhammen met kaas moet eten? Met de Mustard Lunchbox is dit probleem verleden tijd. Deze handige lunchboxen zien er niet alleen heel grappig uit, ze zijn ook heel praktisch. Elke lunchbox bestaat uit verschillende onderdelen, waardoor jouw lunch nooit meer geplet wordt. Daarnaast houdt het je eten lekker vers tot aan lunchtijd.
De Mustard Lunchbox bestaat uit drie verschillende delen, waardoor je eten goed gescheiden kan houden. Voldoende ruimte dus, voor je druiven, bammetjes, een plak ontbijtkoek en nog wat lekkers. Je eet je lunch natuurlijk met de bijgeleverde vork en lepel. De box is waterdicht en ook geschikt om in de magnetron te zetten (behalve het deksel). We hebben allerlei verschillende varianten, in de vorm van een rode of roze retro koelkast, Gameboy, analoge camera, een doos vol sushi en een versterker.

img_5897

Hoe awesome is deze lunchtrommel? Vroeger had ik een Nintendo Pocket(zal niemand meer kennen) een roze. Dit was mijn leven! Iedere dag speelde ik zo veel mogelijk op dit apparaat tot de batterijen weer eens vervangen moesten worden ( ja, een spelcomputer op batterijen!)

img_5889

Daarom was ik zo blij toen deze lunchtrommel mij werd toegestuurd door Ditverzinjeniet.nl !

De lunchtrommel is vrij groot, maar heeft wel meerdere lagen( + punt) en vakken. Daarbij zijn een lepel en vork inbegrepen, die zijn gemaakt van hard plastic!

De onderste laag van de trommel heeft 2 vakken. een iets groter als de ander. De bovenste laag bestaat uit een diep vak en een wat ‘ hoger’ vak. Helaas kun je niet maar 1 laag er van meenemen. De deksel sluit alleen bij de 2 lagen op elkaar. Dus je moet wel alles ervan meenemen.

 

Maar WAUW! wat een plek om boterhammen etc in te bewaren! Dit zal zeker een showstopper zijn op het werk of school!

 

De Producteigenschappen zijn:
-Lunchbox met verschillende verdiepingen
-Verschillende varianten: Game Box, Koelkast, Rock Box, Sushi en Shutter Box
-Materiaal: kunststof
-BPA-vrij
-Magnetronbestendig (behalve deksel)
-Bestaat uit verschillende vakken
-Kan ook in de vaatwasser
-Houdt je eten goed gescheiden
-Komt inclusief vork en lepel

img_5891

Je koopt de lunchbox online bij Ditverzinjeniet.nl voor €16,95!
–>Directe Link https://www.ditverzinjeniet.nl/mustard-lunchbox-game-box

 

4 gedachten over “Mustard Lunchbox

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.