beauty

Luxury Lush Pud van LUSH!

Het toetje is misschien wel het allerbelangrijkste onderdeel van het kerstdiner. Extra goed nieuws: deze smakelijke pudding hoef je met niemand te delen. Zoete tonka en ontspannende lavendel ruiken al heerlijk, en dit romige duo zorgt ook nog eens voor een zorgeloze nacht. Gebruik je after-dinner-dip om te ontspannen in een verzorgend bad voordat je je bed in duikt. Slaap lekker!

schermafbeelding-2016-12-13-om-13-32-14

Deze Bathbomb ruikt zo lekker! Zoet, en naar lavendel!

img_5119

 

Zoals altijd verpakt Lush haar spullen prachtig in. Dit keer zat er een mooi ‘ lakentje’ omheen, wat de Bathbomb beschermd, maar ook tegelijk een luxe en speelse uitstraling geeft!

 

 

 

 

 

 

 

De kleurencombinatie op deze Bathbomb is erg mooi.

Zodra ik de Luxury Lush Pud in bad laat glijden, komen gelijk alle geuren vrij, en binnen no-time is het water in bad veranderd in een kleur van een leuke fairytale!

Het badwater is mooi roze verkleurd. Ik merk gelijk als ik in bad zit, dat er een soort gevoel en geur van ‘ zen’ over me heen komen. Ik ben totaal ontspannen! ( geen wonder aangezien de ingrediënten, zie hieronder!)

 

schermafbeelding-2016-12-13-om-13-32-08

Nieuwsgierig geworden? En wil je ook graag deze Luxury Lush Pud, of een van hun andere mooie, leuke Bathbombs van Lush? Neem dan snel hier een kijkje! <- Klikbare link!

schermafbeelding-2016-12-13-om-13-32-22

 

4 gedachten over “Luxury Lush Pud van LUSH!

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.