beauty·Lifestyle

Een gezonde levensstijl met Biotona

Voldoende nachtrust, een paar keer per week sporten, tijd voor ontspanning, volop groente en fruit eten: een gezonde levensstijl is populairder dan ooit.

Biotona ondersteunt deze lifestyle met een complete lijn premium kwaliteit raw & organic superfoods, supersappen en superconcentraten ter aanvulling op de dagelijkse voeding. De superfoods zijn een lekkere manier om jezelf dagelijks een gezondheidsboost te geven. Voeg ze toe aan smoothies, shakes, andere superfoods, (plantaardige) melk, yoghurt of water voor een snelle en eenvoudige gezonde touch. 100% puur en natuurlijk: een kleine aanvulling met een groot effect! Hieronder een kleine impressie van de Collectie van Biotona.

Superfruit Forte €17,55

superfruit

Eigenschappen:
Superfruit Forte is een cocktail van verschillende (geconcentreerde) supersappen rijk aan antioxidanten. Met mangostan rijk aan xanthonen, goji rijk aan carotenoïden en açaí rijk aan anthocyaninen
De toevoeging van de geconcentreerde sappen van cranberry, granaatappel en blauwe bes zorgt voor een extra boost.Het draagt bij tot een gezonde levensstijl.
Superfruit is een natuurlijk product waarvan de kleur, de smaak en het uitzicht kunnen variëren.

Biotona Red Beet Poeder €21,60rodebiet

Eigenschappen:
De rode biet wordt erkend als een supergroente, en is die naam méér dan waard.
Het intens magentarode rode bietensap voor het Biotona poeder, is afkomstig van 100% biologisch geteelde rode bieten.
Na de oogst wordt het sap vrijwel direct via een hoogtechnologisch proces gedehydrateerd, waarbij door middel van lichtgolven (infrarood) de watermoleculen verdampt worden. Dit zorgt ervoor dat de aanwezige fytonutriënten, vitaminen, mineralen en enzymen uit het verse materiaal intact blijven en zo een 100% puur, smaakvol en raw poeder wordt verkregen. Het heeft een lichte, maar excellente smaak, zoet en tegelijk rijkelijk vol en verfrissend. Rode bietensap zit boordevol fytonutriënten.
Alle stappen, van het zaaien tot de verwerking, resulteren in de superieure kwaliteit van het Biotona Red Beet Poeder.

Biotona Bio Cacao Nibs Raw €11,25nibs

Eigenschappen:
Biotona Bio Cacao Nibs Raw zijn afkomstig van de bonen van Theobroma cacao, een boom die groeit op de vruchtbare grond in de Zuid-Amerikaanse wouden.
Biotona Cacao Nibs uit Peru worden door eenvoudige grove vermaling verkregen uit gefermenteerde, zongedroogde en biologische Criollo cacaobonen. Dit resulteert in heerlijke krokante cacaokernen, 100% puur en raw, zonder enige toevoegingen, en met behoud van alle fytonutriënten van natuurlijke oorsprong.

Mangostan sap €28,80mango

Eigenschappen:
Voedingssupplement met planten
Mangostan sap beschermt tegen vrije radicalen.
De mangostan boom komt van nature voor in zuid-oost Azië. Het is een groenblijvende langzaam groeiende boom. De paarsgroene vruchten lijken op mispels, hebben een taaie schil en bevatten vier parelwitte partjes vruchtvlees met een delicate zoetzure smaak die wat aan lychees doet denken.
De mangostan vrucht is rijk aan xanthonen, belangrijke antioxidanten, en helpt het lichaam te beschermen tegen vrije radicalen.
Mangostan is een natuurlijk product waarvan de kleur, de smaak en het uitzicht kunnen variëren.

Wil je de hele collectie zien van Biotona? Kijk dan op http://www.hollandandbarrett.nl/Biotona

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s