beauty

Kruidvat Control stick

Droog puistjes snel uit met de Kruidvat Step 6 Pure Treatment Control Stick. De stick zorgt ervoor dat puistjes snel verdwijnen.

Kruidvat Step 6 Pure Treatment Control Stick met salicylzuur legt een dun filmlaagje over het puistje heen, waardoor je huid wordt gezuiverd en het puistje snel uitdroogt.

schermafbeelding-2017-02-09-om-13-01-39

Hoe ontstaan puistjes?
Puistjes worden vaak veroorzaakt door talgkliertjes. Talgkliertjes beschermen onze huid door middel van de stof, talg. De talgkliertjes zitten in de haarzakjes in de lederhuid. Wanneer er meer talg wordt aangemaakt dan normaal kunnen poriën verstopt raken en dit veroorzaakt uiteindelijk een puistje.

Poriën laten zweet en ook talg naar buiten gaan. Wanneer een porie door teveel talg verstopt is geraakt kan dit niet ontsnappen en blijft dit vast zitten. Als er dan weer nieuwe talg wordt aangemaakt hoopt dit zich op tot een grote prop. Deze ophoping wordt een mee-eter. Wanneer er vieze en slechte bacteriën terechtkomen in de mee-eter, heb je kans op een puist.

schermafbeelding-2017-02-09-om-12-56-31

Hoe gebruik ik Kruidvat Step 6 Pure Treatment Control Stick?

De tube is erg klein. Toch met een goed resultaat!

De stick bevat Salicylzuur. Dit bestrijdt het puistje gelijk.

Breng een kleine hoeveelheid van de gel op het puistje aan, je merk dat na paar minuten dit opdroogt. Na een dag merk je al gelijk verschil! Blijven smeren tot het puistje helemaal weg is.

Dit is vaak mijn life-saver! Zelf heb ik nauwelijks puistjes, maar als ik er eentje heb, dan ren ik gelijk naar de Kruidvat voor deze Control stick!

De Kruidvat Step 6 Pure Treatment Control Stick kost €2,99!

Advertenties

2 gedachten over “Kruidvat Control stick

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s