beauty

OGX Organix Fight Fallout Niacin3 & Caffeine tegen haaruitval!

Slap en futloos haar dat afbreekt en uitvalt, het is een schrikbeeld van zowel veel mannen als vrouwen. Niet zo gek, want er is geen enkel ander orgaan dat ons zelfbeeld zo sterk beïnvloedt als ons haar. Maar liefst 40 procent van de vrouwen boven de 40 jaar heeft last van haaruitval, een bittere pil.

OGX – producent van luxe haarverzorgingsproducten en het merk van de sterren – comes to the rescue met de nieuwe Fight Fallout + Niacin3 & Caffeine-lijn. Fight Fallout + Niacin3 & Caffeine bevordert een gezonde hoofdhuid en gaat haaruitval tegen. Win de strijd tegen haaruitval en herwin je zelfvertrouwen dankzij het herstel van jouw weelderige haardos!

Krachtige ingrediënten voor gezond haar!

Leeftijd,stress hormonen en ons voedingspatroon hebben invloed op de conditie van ons haar. De haarspecialisten van OGX weten als geen ander hoe belangrijk ons haar is voor ons zelfvertrouwen. Ze hebben daarom een nieuwe lijn ontwikkeld: Niacin3 & Caffeine. De speciaal samengestelde mix van krachtige ingrediënten beschermt de haarzakjes en zorgt voor een gezonde hoofdhuid. Bovendien stimuleren de de ingrediënten de haargroei. Het is dé oplossing tegen haaruitval. De ingrediënten met alpha hydroxy acid, niacin, cafeïne en natuurlijke DTH blokkers, verwijderen onzuiverheden en verbeteren de hoofdhuid, terwijl de bloedsomloop wordt gestimuleerd!

Wist je dat?

  1. Het heel normaal is om dagelijks rond de honderd haren in de borstel te vinden?
  2. Op het hoofd zo’n 100.000 haren groeien?
  3. De groeicyclus van een haar te verdelen is in drie stadia? De groei, de rust en de uitvalfase.
  4. Het vaak dragen van hoeden, petten en mutsen, het vaak wassen van onze haren of een staartje maken, voor meer haarbeschadiging zorgen?

OGX Organix Fight Fallout Niacin Caffeine Conditioner is de speciale formule van de Niacin3 & Caffeine Conditioner bevat een mix van o.a. niacin en caffeine, om elke dag haarschade en het afbreken van je haar te verminderen. Gebruik voor het beste resultaat ook de andere producten uit de Niacin3 & Caffeine serie.

Heb jij nog tips voor gezonder haar of vrouwen die dun/fijn haar hebben?

Bekijk nu alles hierover op ttp://www.ogxhair.nl voor meer informatie! De shampoo, conditioner en Stimulator spray zijn te koop voor €10,99 per stuk!

Advertenties

2 gedachten over “OGX Organix Fight Fallout Niacin3 & Caffeine tegen haaruitval!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s