beauty

Collistar Anti-age Lifting Bodycream

Anti-Aging Lifting Body Cream is de Collistar innovatie voor een altijd jong lichaam.
Één buitengewoon product dat de anti-aging kracht van een wetenschappelijk geavanceerde formule bevat, een onmiddellijk en longlasting liftend effect geeft van twee actieve bestanddelen met verstevigende eigenschappen en het zintuigelijk genot van een crème met een rijke en ultra gladmakende textuur.

img_6347
Ik heb de tube variant!

Anti-Aging Lifting Body Cream is het resultaat van jarenlang onderzoek door Collistar en beschikt over een viervoudige, elkaar aanvullende, werking:
1. De bodycrème verbetert de compactheid van de huid, herstelt en houdt de huid jong. Het exclusieve Vitaskin E, een complex verkregen door omega 3 en 6 vetzuren te combineren met vitamine E met duurzame werking stimuleer t het metabolisme van huidcellen waardoor de huid zich herstelt en revitaliseer t, versterkt het ondersteunend huidweefsel en stimuleer t de aanmaak van fibronectine en nieuwe collagene vezels die volgens een regelmatig patroon geordend worden om zodoende de compactheid en elasticiteit, kenmerkend voor een jonge huid, te herstellen.

2. De crème strijkt het lichaam glad met een direct en duurzaam liftend effect. Speciale bestanddelen vormen een onzichtbaar laagje op de huid dat de huid direct gladstrijkt, terwijl Suberlift, een actief ingrediënt van plantaardige oorsprong, zorgt voor een longlasting liftend effect.

img_6348
De creme smeert goed uit!

3. De bodycrème creëert een stralende huid die jonger oogt. Het resultaat van drie verschillende bestanddelen. Een mild en innovatief exfoliërend systeem op basis van papaïne versnelt het huidvernieuwingsproces, verfijnt de huidstructuur, minimaliseert imperfecties en maakt de huid extreem glad en bijzonder zacht voor een stralende huid, een glucoside dat geleidelijk een puur vitamine C vrijgeeft met hoge biobeschikbaarheid dat zorgt voor een doeltreffende anti-oxidanten en radicalen bescherming en zorgt dat de huid straalt. Speciale soft focus poeders verdelen gelijkmatig het licht zodat het lichaam een uniforme en prachtige zijdezachte glans krijgt.

img_6350
Deze tubes, vindt ik hygiënischer!

4. De crème voedt en hydrateert. Hyaluronzuur en arganolie bieden extra voeding en hydratatie waardoor de huid zacht, elastisch en soepel wordt.

Gebruik jij al een Anti-age Lifiting creme?

De collistar bodycream, is verkrijgbaar bij o.a. Douglas, voor €49,95 400ML!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s