beauty

Een gladdere huid en minder cellulite dankzij NutraSkin Collagen Drink

Nieuw onderzoek heeft aangetoond dat de NutraSkin Collagen Drink een positieve bijdrage levert in de aanpak van cellulite. Dit beautysupplement was al razend populair door de anti-aging eigenschappen, maar blijkt nu ook de door veel vrouwen gevreesde sinaasappelhuid te verminderen.

Ongeveer 85% van de volwassen vrouwen heeft last van cellulite. Niet alleen zwaardere vrouwen, maar ook slanke dames hebben hiermee te kampen. De huid van vrouwen heeft nu eenmaal een specifieke structuur die gevoelig is voor het ontstaan van de ontsierende kuiltjes en bobbeltjes. Met name op de billen, benen en bovenarmen.

Over Nutraskin
NutraSkin ontwikkelde een Collagen Drink. Een innovatieve anti-aging drank die rimpels vermindert en de elasticiteit en collageenaanmaak van de huid stimuleert. Hiermee wordt op een natuurlijke wijze een verjongingseffect bereikt. Geen ander uiterlijk, maar de net wat gladdere, mooiere versie van jezelf.

een-gladdere-huid-en-minder-cellulite-dankzij-nutraskin-collagen-drink

Een nieuwe aanpak van cellulite

Een wondermiddel tegen cellulite bestaat helaas niet. Een gezonde leefstijl met voldoende beweging stimuleert de doorbloeding, maar verbetert niet de huidstructuur. NutraSkin Collagen Drink is een geheel nieuwe benadering van cellulite. De dagelijkse drank met specifieke collageenpeptiden is een uitstekende aanvulling op een gezonde leefwijze. Dit beautysupplement bevat een hoge dosering VERISOL® collageen. Uit een recente studie blijkt dat het dagelijks innemen van dit supplement gunstige effecten heeft op het verminderen van cellulite. Daarnaast verbetert NutraSkin Collagen Drink de elasticiteit van de huid, waardoor de huid gladder en soepeler wordt en cellulitis minder zichtbaar is.

Begin op tijd
Met het bikini-seizoen in zicht is het verstandig om op tijd te starten met de dagelijkse Collagen Drink. In het onderzoek – uitgevoerd onder 105 vrouwen tussen 25 en 50 jaar – constateerde men na drie maanden een significante vermindering van cellulite en na zes maanden werd er een afname van 11% van oneffenheid in de huid gemeten. Dit effect trad op bij gebruik van 2,5 gram VERISOL®. NutraSkin bevat maar liefst 7,5 gram per dagdosering!

NutraSkin Collagen Drink is verkrijgbaar bij Vitaminstore en een aantal geselecteerde beautysalons en adviesdrogisten. De prijs bedraagt € 34,95 per 20 sachets.

 

Advertenties

2 gedachten over “Een gladdere huid en minder cellulite dankzij NutraSkin Collagen Drink

  1. Hoe lang drink je dit? Ik heb nu 3 dozen dus voor 60 dagen. En dan? Pauze? Die je 1 keur per jaar? Hoelang is dit dan? Ik lees hierover eigenlijk niks.

    Like

    1. Naa drie maanden merk je vermindering van cellulite en na zes maanden werd er al bij veel vrouwen een afname van 11% van oneffenheid in de huid gemeten. Dit verschilt per lichaam! In combinatie met een gezonde levensstijl zul je het gaan merken!

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s