beauty

HEMA BEAUTY lanceert zes limited edition neon nagellak kleuren.

Nagels zijn het ideale canvas om flink op te experimenteren met kleur en leuke printjes. Met de lente voor de deur lanceert HEMA BEAUTY zes nieuwe neon nagellak kleuren. Met deze opvallende limited edition musthaves stelen jouw nagels op elk feestje de spotlights! Om een echt neon-effect te creëren is er een speciale basecoat en de topcoat zorgt voor extreme glans. De nieuwe neon lakjes liggen vanaf 6 maart in het HEMA beauty-schap.

Shine bright
Waar veilige nude kleuren het straatbeeld domineerden, wordt de trend dit voorjaar weer feller dan fel! De gloed van neon verlichtte menig catwalk en opvallende nagels zijn helemaal terug. Mix de nieuwe HEMA nagellak kleuren in zomerse nail art of ga voor effen nagels in neon.
Pas de kleur aan op je stemming en stap in de spotlights, van vrolijk felgeel tot sprekend knalpaars.
hema-nagellak-samenstel_neon_vic
Nagels in neon
De nieuwe limited editions (€3) van HEMA hullen jouw nagels in neon en zijn onmisbaar op elk feestje of festival. De verschillende tinten zorgen voor een ware kleurexplosie op je nagels en bezorgen je een instant happy-gevoel.

De neon nagellak is verkrijgbaar in zes kleuren:
-Geel
-Groen
-Oranje
-Roze

-Fuchsia
-Paars

HEMA base- en topcoat
Bij deze neon-lancering introduceert HEMA een speciale base- en topcoat. De basecoat (€2) zorgt voor een echt neon-effect en een optimale kleurintensiteit. Door de speciale topcoat (€2) over de kleur heen aan te brengen, krijgen jouw nagels extreme glans.

hema-basecoat-neon-nailpolish

Hoe lak je de mooiste neon nagels?
Gebruik de nieuwe basecoat neon nailpolish om het echte neon-effect te creëren.
Breng twee laagjes neon nagellak aan voor het beste resultaat.
Geniet nog langer van je mooi gelakte nagels en geef ze extra glans met de nieuwe topcoat neon nailpolish.
Breng na het lakken de quick dry drops aan om het drogen van de nagellak te versnellen.
Extra beautytip:
Is een complete hand in knalkleuren te heftig voor jou? Lak je nagels dan in een zachte pasteltint of nude kleur van HEMA, op één nagel van elke hand na. Deze geef je wel een felgekleurd laagje! Zo trekken je nagels alsnog de aandacht, maar blijft het effect subtiel.

1

De neon nagellak, basecoat neon nailpolish en topcoat neon nailpolish zijn vanaf 6 maart verkrijgbaar in de HEMA filialen en online.
op=op

11 gedachten over “HEMA BEAUTY lanceert zes limited edition neon nagellak kleuren.

        1. Ja precies!! alleen lak ik niet iedere week mijn nagels in een andere kleur hahaha.. moet ik misschien wel gaan doen, nu de tijd er weer aan gaat komen dat we slippers dragen! Draag jij vaak nagellak? Xx fijne avond

          Geliked door 1 persoon

          1. Yes Girl! Klopt dat heb ik ook hoor! Pfff especially in de herfst en winter lak ik mijn teennagels niet geregeld. Want tja what’s the point, Right?(Denk ik dan) Ze zijn toch niet zien in deze seizoenen.😁😁😁..But mijn nagels (dus mijn handen) Die lak ik wel geregeld dus ja ik gebruik wel vaak nagellak.😀
            ThnQ Girl jij ook een fijne avond toegewenst.😙😙

            Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.