beauty

Indemne Gimme Clear Unexpected Lotion

Het merk werd speciaal ontwikkeld voor de meest gevoelige huidjes; bijvoorbeeld die met (atopisch) eczeem, en / of die geïrriteerd is, of extreem reageert op allerlei factoren. Juist deze huid moet met liefde en zorg behandeld worden; de balans moet terug gevonden worden om haar weer gezond, en dus mooi, te krijgen.Alleen een gezonde huid kan alle belangrijke taken voor jou uitvoeren; je huid is er tenslotte om jou te beschermen! Ben je op zoek naar no-nonsense producten, met veel liefde en zorg ontwikkeld, speciaal voor jouw gevoelige of geïrriteerde (probleem)huid? Heb je alles al geprobeerd en ben je inmiddels wanhopig? Indemne heeft voor jou de oplossing!

img_7089

Dankzij zijn 7 essentiële oliën, waaronder Citroen, Wortelzaad, Kaneelschors en Groene Oregano opent deze pittige en kruidige formule de poriën van de huid opent en worden imperfecties absorbeert. De lotion bestrijdt de acne van jongeren en jongvolwassenen.

img_7090

Een vette huid moet met zorg behandeld worden. Té agressieve producten kunnen uitdrogend werken en zo de talgproductie in de war brengen, zodat het probleem kan verergeren. Gimme clear is speciaal ontwikkeld naar de behoeftes van de vette huid. Hij reinigt intensief, maar met respect voor jouw gevoelige huid. Hoe? Met een cocktail aan puur natuurlijke ingredienten! Kijk maar eens mee:

♡ Citroen werkt anti-septisch en matterend.
♡ Wortel werkt regenerend en revitaliserend. Werkt helend op een beschadigde huid.
♡ Kaneel beschermt je tegen vervelende indringers die je huid ziek kunnen maken.
♡ Oregano heeft een anti-septische werking.
♡ Hemp oil is rijk aan omega 3 en 6, werkt bovendien voedend en kalmerend op de geirriteerde huid.

img_7092

Gebruik: Na het verwijderen van eventueel make-up masseer je Gimme clear met ronddraaiende bewegingen in op het gezicht totdat de lotion volledig door de huid is opgenomen. Afspoelen is niet nodig.

img_7091

Extra tip: Gimme clear kan in de ochtend als een serum gebruikt worden in combinatie met dagcrème. In de avond raad ik juist aan om alléén Gimme clear lotion te gebruiken. Heb je niet zozeer een vette huid, maar wel hier en daar onzuiverheden, dan kun je Gimme clear ook plaatselijk gebruiken, daar waar nodig is.

Nieuwsgierig geworden? Idemne Gimme Clear is hier te koop voor €21,90!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s