beauty·Lifestyle

Balvi Dokter en zuster opbergblikken (set van 2)

Heb je thuis een heuse apotheek en barst de EHBO-doos uit zijn voegen? Dan heeft Ditverzinjeniet.nl twee super leuke opbergblikken waar je je pleisters, aspirines en homeopathische middeltjes ook in kwijt kan. Deze Dokter en zuster opbergblikken van Balvi maken je direct beter als je je wat ziek en slapjes voelt.

De Dokter en zuster opbergblikken zijn een set van twee: een grote dokter en een wat kleinere zuster. Het zusterblik past in dat van de dokter. In de blikken kan je van alles opbergen, zoals medicatie, thermometers, blaarpleisters en zetpillen.

IMG_7568

In mijn huis, hebben we een vaste plek voor pleisters etc. Als je dan iets nodig hebt, is het makkelijk te vinden. Echter is het wel een heel saai basic mandje. Toen Ditverzinjeniet.nl mij deze opbergblikken toestuurde, was ik blij verrast! Nooit bij nagedacht om het in zo’n leuke verpakking te doen. Dit verlicht ook stiekem wel een beetje de pijn;)? Als je deze ziet moet je toch wel even lachen..

IMG_7573

De dokter is een stuk groter dan de zuster! De blikken zijn gemaakt van tin. Dit is duurzaam en gaat lang mee!

De dokter heeft het deksel aan de bovenzijde van zijn hoofd zitten. Wat fijn is, is dat je het deksel er gemakkelijk afkrijgt.

In het blik van de dokter, zit het blik van de zuster. Deze is iets kleiner, maar toch groot genoeg voor pleisters,verband, keelsiroop etc..

IMG_7572

Dit is zeker een hebben-ding om in huis te hebben! Binnenkort ga ik samenwonen, en dan is het toch leuk om dit als EHBO-kit te hebben. Dan is het ook gelijk duidelijk waar alles ligt, als we een paracetamol of pleister nodig hebben.

De inhoud van de bussen zijn groot! Dus er kan veel in!

Ik raad deze bussen je zeker aan! Ze nemen niet veel plek in beslag in je kast, en voor kinderen is het dan ook minder eng om een medicijn erbij te pakken?

IMG_7567

Wat vind jij van deze Balvi Dokter & Zuster opbergblikken ? & waar bewaar jij de pleisters etc in?

Je koopt de Dokter en zuster opbergblikken online bij Ditverzinjeniet.nl voor €11,95!

Advertenties

4 gedachten over “Balvi Dokter en zuster opbergblikken (set van 2)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s