beauty

Clinique Anti-Blemish Solutions

Clinique weet wat te doen tegen puistjes! Clinique’s bijzonder effectief plan van reinigen, exfoliëren en hydrateren is speciaal geformuleerd om op een zachte manier verstopte poriën te openen en zo puistjes te voorkomen. Anti-Blemish Solutions producten zijn ontworpen om te gebruiken in combinatie met de verzorgingsproducten van het 3-stappenplan. De producten behandelen puistjes bij de bron, voor snelle resultaten. Aangezien de puistgevoelige huid al geïrriteerd is, volgt Anti-Blemish Solutions het advies van Clinique’s dermatologen: zacht, niet uitdrogend en toch effectief.

IMG_7053

Er zijn 3 stappen.

Anti-Blemish Solutions Cleansing Foam is de eerste stap in het Anti-Blemish Solutions Clear Skin Systeem van Clinique. De milde, geneeskrachtige, reinigende formule zuivert bestaande, en voorkomt toekomstige, puistjes. Deze gezichtsreiniger verwijdert vuilrestjes en overtollig talg, zuivert de poriën, kalmeert, verzacht en vermindert zichtbaar roodheid. Het product zorgt voor doelgerichte exfoliatie zodat de huid er gladder en gezonder uitziet.

IMG_7056

Anti-Blemish Solutions Clarifying Lotion is stap 2 in het Anti-Blemish Solutions Clear Skin System van Clinique. De zachte, geneeskrachtige formule exfolieert om dode huidcellen en overtollig talg te verwijderen, die kunnen leiden tot puistjes. De lotion zuivert de poriën, kalmeert irritatie en voorkomt zichtbare roodheid.

IMG_7057

Clinique’s Anti-Blemish Solutions All-Over Clearing Treatment Oil Free is stap 3 in het Anti-Blemish Solutions Clear Skin System. De milde, geneeskrachtige, reinigende formule zuivert bestaande, en voorkomt toekomstige, puistjes. De emulsie creëert een barrière tegen de schadelijke stoffen, reguleert de olie en talgaanmaak, kalmeert en verzacht de huid en vermindert roodheid.

IMG_7058

Zelf heb ik niet heel veel last van puistjes of roodheid in mijn gezicht, daarom heb ik de kleinere variant gekozen van Clinique. Het werkt erg prettig!

IMG_7055

De Anti-Blemish Solution lijn van Clinique is te koop via http://www.iciparisxl.nl of bij ieder Ici Paris XL Filiaal!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s