beauty

Kruidvat Moroccan Argan Oil Haarmasker

Haarmaskers zijn erg goed voor je haar, maar wat zijn het nu precies? Een haarmasker is een maskertje dat je in de haren aanbrengt. Het zorgt ervoor dat je haar intensief wordt gevoed. Met als resultaat dat je haar gezonder wordt, meer glans krijgt en dat zachter aan zal voelen.

Je haar krijgt het hele jaar door veel te voorduren, zo krijgt het in de zomer een volle lading zon en in de andere seizoenen vaak regen en sneeuw. Maar niet alleen het weer kan je haar beschadigen.

Ik laat je nu kennismaken met het Kruidvat Moroccan Argan Oil haarmasker.

IMG_8100

Als eerste moet je een haarmasker niet verwarren met conditioner. Het verschil tussen beide is dat een haarmasker veel meer voedt in vergelijking tot een conditioner. In een haarmasker zitten namelijk meer bestandsdelen die hiervoor zorgen.

IMG_8101

Verzorg je droge en pluizige haar extra met dit Kruidvat Moroccan Argan Oil Haarmasker. Het intensief voedende masker laat je haar weer zacht en soepel aanvoelen.

De formule is verrijkt met Marokkaanse arganolie, bekend om zijn voedende en verzachtende eigenschappen. Daarnaast is het masker verrijkt met amandelolie voor extra verzorging.

Het werkt erg fijn, en je haar wordt lekker zacht! Gebruik jij weleens een haarmasker?

Dit Kruidvat Moroccan Argan Oil haarmasker is verkrijgbaar bij alle Kruidvat filialen voor €2,99!

6 gedachten over “Kruidvat Moroccan Argan Oil Haarmasker

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.