beauty·Lifestyle

Leg alle bijzondere momenten vast met mijlpaalkaarten en fotokaarten van Studio Ins & Outs

Bijzondere gebeurtenissen in het leven vastleggen doen we allemaal. Als er een kindje geboren wordt bijvoorbeeld, maar ook de dagelijkse mooie momenten worden graag vastgelegd en op social media gedeeld. Speciaal voor al deze gelegenheden heeft Studio Ins & Outs een verrassende collectie geboorteposters, mijlpaal- en fotokaarten ontworpen.

Over Studio Ins & Outs
Studio Ins & Outs helpt je bij het vastleggen van al die mooie herinneringen in de ontwikkeling van je kind. Op een kleurrijke manier! Je vindt er vrolijke, kleurrijke ontwerpen die passen in elk interieur zoals kaartjes en posters, maar ook handige week- en werkplanners. Bestellingen worden met zorg en aandacht ingepakt. Elke bestelling is een feestje om uit te pakken, waardoor je er ook voor een origineel cadeautje altijd slaagt.

Schermafbeelding 2017-04-14 om 12.46.05

Eigenaresse Irene van Zuthem ontwerpt de producten vanuit haar eigen ervaringen als moeder van jonge kindjes. Irene: “Juist met kleur probeer ik wat tegengeluid te geven aan al het zwart-wit dat je tegenwoordig ziet. Maar wel passend bij de minimalistische trends van nu. Ik gebruik digitale aquarel en in de maatwerkproducten handletter ik de naam. Zo is elk product uniek!”

Maak mooie momenten nog specialer
Voor de Instagram fans heeft Irene unieke Instagram fotokaarten ontworpen. Heel origineel om je Instagram foto’s mee op te leuken. De kaarten bevatten hashtags en leuke teksten zoals: “Zo werd ik wakker”, “Tijd voor een feestje” en “Lekker aan het chillen”. De Instagram fotokaarten (€ 9,95) zijn verkrijgbaar in mint en roze en worden geleverd in een mooie geschenkdoos. Ideaal om de kaartjes in te bewaren of om te geven als cadeau.

Bijzonder kraamcadeau
De geboorte van een kindje is een speciaal moment voor elke ouder. Vereeuwig deze dierbare herinnering met een unieke geboorteposter, voorzien van de naam en geboortegegevens van een kindje. Elke geboorteposter wordt op maat gemaakt en de naam wordt gehandletterd, waardoor de poster one-of-a-kind is. Een mooi aandenken aan de geboorte. Leuk voor later en een gegarandeerd succesvol kraamcadeau. Een geboorteposter is verkrijgbaar in diverse ontwerpen, op A3 of A4 formaat, vanaf € 14,95.

Vereeuwig de mijlpalen uit het leven van je kind
“Vanaf de geboorte van mijn zoon leg ik bijzondere momenten vast met mijlpaalkaarten. Helaas kon ik de perfecte kaarten set niet vinden. Toen ontstond het idee om ze zelf te maken”, vertelt Irene. De mijlpaalkaarten zijn verkrijgbaar vanaf € 14,95 en zijn dubbelzijdig in mint en roze bedrukt. Er is een set voor zwangere vrouwen, baby’s van 0 tot 1 en een set voor kinderen van 1 tot 3 jaar. Leuk om te geven als kraamcadeau of om jezelf cadeau te doen!

Bekijk de hele collectie op www.studioinsenouts.nl

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s