beauty

ALTRUIST DERMATOLOGIST SUNSCREEN De beste zonbescherming: een leven lang

Altruist Dermatologist Sunscreen maakt de allerbeste bescherming tegen UV-schade eindelijk betaalbaar. Dit superieure sunscreen is ontwikkeld door twee bevlogen experts met de missie om huidkanker vanaf zeer jonge leeftijd te helpen bestrijden. De opbrengsten worden met liefde ingezet voor kwetsbare kinderen in Afrika die lijden aan albinisme.

Bevlogen experts

Andrew Birnie, vooraanstaand dermatoloog en huidchirurg in Canterbury (Engeland) en de Nederlandse econoom David Westerbeek van Eerten leren elkaar kennen tijdens het surfen in Zuid-Afrika. Het zijn twee idealisten die elkaar vinden in hun passie: de preventie van huidkanker in de toekomst voor zoveel mogelijk mensen. Samen ontwikkelen ze de allerbeste bescherming tegen de schadelijke effecten van de zon voor een betaalbare prijs. Ze steken al hun vrije uren in het project en maken gebruik van hun goede relaties om zo de kosten voor productontwikkeling zo laag mogelijk te houden. Doordat ze geen winstoogmerk hebben, komt Altruist voor de beste prijs op de markt. Dankzij mond-tot- mond-reclame groeit Altruist Dermatologist Sunscreen in 2016 uit tot hét zonbeschermingsproduct van het jaar in Engeland.

Schermafbeelding 2017-04-20 om 10.41.56

Basisbehoefte

Helaas liegen de cijfers niet: huidkanker is momenteel de meest voorkomende vorm van kanker. Afgelopen jaar werd bij maar liefst ruim 50.000 Nederlanders een vorm van huidkanker vastgesteld. Dat cijfer zal dalen wanneer kinderen van jongs af aan optimaal beschermd zijn tegen zonnebrand. Dan loopt het risico tot maar liefst 78% terug! Bescherming met een hoogwaardig zonproduct is in feite een basisbehoefte voor elk gezin, aldus Andrew Birnie.

Smeren is het credo

Smeren, smeren, smeren, blijft het credo van dermatoloog Birnie. Hij benadrukt het belang van veelvuldig gebruik van zonnebrandcrème (elke twee uur opnieuw insmeren) en het royaal aanbrengen van de beschermende UVA en UVB filters. Een theelepel is voldoende voor het gezicht en een borrelglas vol voor het lichaam; iets dat in de praktijk nog te weinig gebeurt. Om het concept kracht bij te zetten, introduceerde Altruist daarom ook een 1 liter verpakking.

Redenen om voor Altruist te kiezen:

Altruist Dermatologist Sunscreen is de beste zonbescherming van de hoogste kwaliteit, voor een betaalbare prijs.

“As a consultant dermatologist specialising in skin cancer, I am regularly asked which sunscreen people should use. Whilst there are some excellent products available that doctors can recommend most are so expensive that people are reluctant to use them as often, or in as large a quantity as they should. In addition they are often sticky and not so pleasant to apply. I wanted to create a sunscreen that was high quality, a pleasure to apply and affordable so that people could protect themselves properly without breaking the bank.”

Dr Andrew Birnie – Consultant Dermatologist and skin cancer surgeon based in Canterbury

o Altruist SPF30 en Altruist SPF50 zijn aanbevolen door dermatologen

o Altruist maakt gebruik van de meest geavanceerde filters die momenteel beschikbaar zijn. Gemicroniseerde titanium dioxide biedt UVA bescherming die verder gaat dan de EU standaard

Schermafbeelding 2017-04-20 om 10.43.51

Een flacon Altruist = gratis zonnebrandcrème voor een albinokind in Afrika

Altruist werkt samen met de goede doelen organisatie Stichting Afrikaanse Albino’s – http://www.afrikaansealbinos.nl – dat kinderen met albinisme in Afrika een beter leven biedt. Deze kinderen hebben door hun lichte huid veel te lijden van de felle Afrikaanse zon en hebben een zeer hoog risico op het ontwikkelen van huidkanker op jonge leeftijd. Zo vertoont 100% van de kinderen met albinisme in Tanzania bijvoorbeeld al tekenen van zongerelateerde huidschade voor ze 10 jaar oud zijn. Altruist geeft voor elke verkochte flacon in Nederland gratis een flacon zonnebrandcrème aan een albinokind in Afrika. Hiermee worden duizenden kinderen met albinisme in Afrika geholpen om hun zongevoelige huid te beschermen.


Altruist Dermatologist Sunscreen is vanaf half april verkrijgbaar bij DA. Altruist Dermatologist Sunscreen 1 liter is alleen via Amazon.co.uk verkrijgbaar.

Prijzen:
Altruist Dermatologist Sunscreen SPF 30 200 ml – € 7,99 Altruist Dermatologist Sunscreen SPF 50 100 ml – € 6,99

Advertenties

4 gedachten over “ALTRUIST DERMATOLOGIST SUNSCREEN De beste zonbescherming: een leven lang

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s