beauty·Lifestyle

Zoedt brengt originele invulboeken in zwart-wit design!

Veel mensen houden ervan om lijstjes te maken of belangrijke gebeurtenissen vast te leggen. De invulboeken zie je tegenwoordig dan ook weer steeds vaker terugkomen. Zo ook bij Zoedt. Alleen omdat Zoedt niet houdt van ‘standaard’, brengt het Nederlandse merk verrassend nieuwe invulboeken in een modern jasje. Denk aan een afscheidsboek, een receptenboek of een vakantiedagboek.

Een afscheidsboek om op een originele manier afscheid te nemen van je favoriete collega, juf of meester, een receptenboek om de lekkerste gerechten in op te schrijven of een vakantiedagboek om de vakantiepret nog groter te maken. De nieuwe collectie invulboeken is net even anders en passend in de bekende zwart-wit stijl van Zoedt.

Over Zoedt
Het Nederlandse lifestyle merk Zoedt is stoer en eigenzinnig en staat garant voor hippe woonaccessoires en stationery in Scandinavische stijl, met veel zwart-wit. De gedurfde teksten en grafische designs zijn inmiddels te vinden bij diverse verkooppunten in Nederland, zowel online als in de winkelstraten. Daarnaast is het hele assortiment verkrijgbaar via de webwinkel van Zoedt.

Schermafbeelding 2017-05-31 om 11.22.46

Dag dag dagboek
Het ‘dag dag dagboek’ heeft Zoedt speciaal ontworpen om van afscheid nemen een feestje te maken. Als een collega weggaat, een vriendje de sportvereniging verlaat of je vriendin gaat verhuizen. Op dit soort momenten is het geweldig om een blijvende herinnering te geven. Voor juffen en meesters heeft Zoedt een speciaal afscheidsboek ontworpen. Een persoonlijk boek om de juf of meester cadeau te doen en te bedanken voor een geweldige schooljaar.

Met de invulboeken ga je zelf aan de slag met je vrienden, collega’s, familieleden of klasgenootjes. Per persoon vul je 2 bladzijdes met vragen in en is er ruimte voor foto’s, tekeningen of passende quotes. De afscheidsboeken hebben een verkoopprijs van € 13,95.

Vakantiedagboek
Met het Zoedt vakantiedagboek (€ 9,95) in huis kan de vakantie voorpret beginnen! In dit invulboek kun vooraf aangeven waar je het meest zin in hebt en noteren wat je absoluut op vakantie wilt doen of zien. Ben je eenmaal op reis… dan schrijf je de vakantieverhalen, leuke herinneringen en weetjes van je vakantie op. Een geweldig aandenken aan een mooie vakantie. Er is ruimte om foto’s bij te plakken, dus neem je instax mee! En nog leuker is dat het boekje ruimte heeft voor meerdere trips. Handig!

Receptenboek
Wie van kokkerellen houdt heeft vast en zeker vele kookboeken in huis. Maar naast boeken vind je ook geregeld een heerlijk recept in een tijdschrift of op internet. Om ook die recepten goed te bewaren, kun je alle favorieten nu opschrijven in het receptenboek van Zoedt. Handig voor jezelf, zodat je altijd dat lekkere recept binnen handbereik hebt. Maar wat dacht je van een persoonlijk cadeau. Hoe leuk is het om een receptenboek cadeau te geven en er al een paar heerlijke recepten in te schrijven. In het boek is ruimte voor 70 recepten. En, zoals je van Zoedt gewend bent, staan er ook een aantal leuke quotes in. Het receptenboek is te koop voor € 9,95.

Advertenties

2 gedachten over “Zoedt brengt originele invulboeken in zwart-wit design!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s