beauty

Verschillende soorten highlighters!

Highlighter is een product die een glimmende touch geeft aan je make-up. Het geeft het gezicht glans en laat het stralen. Het geeft een gezonde uitstraling en kan worden gebruikt op verschillende plekken op het gezicht. 

Poeder highlighter
Er zijn verschillende vormen highlighters, en poeder is daar één van. Poeder highlighter is de meest bekende vorm van highlighter en wordt over het algemeen ook het meeste gebruikt. Poeder highlighter kan worden aangebracht met zowel de vingertoppen als een kwast en wordt meestal aangebracht na het afpoederen van het gezicht.

Cream highlighter
Cream highlighter heeft een redelijke vaste vorm, maar wanneer er met de vingertoppen overheen wordt gegaan wordt het vloeibaarder. Hierdoor wordt het aanbrengen van cream highlighter makkelijker en kan het goed worden verdeeld. Cream highlighter kan zowel met de vingertoppen als met een kwast worden aangebracht en meestal wordt cream highlighter aangebracht vóór het aanbrengen van gezichtspoeder. Dit is de beste manier omdat de crème highlighter makkelijker aan te brengen is op een ‘natte’ ondergrond (foundation).

Vloeibare highlighter
Vloeibare highlighter is vaak in de vorm van een pen en wordt meestal gebruikt voor kleine oppervlaktes (bijvoorbeeld onder de wenkbrauw), maar het kan natuurlijk ook op andere (grotere) plekken op het gezicht worden aangebracht. Vloeibare highlighter is makkelijker te verspreiden door de vloeibare consistentie.

 

Welke Hightlighter gebruik jij het liefste?

 

Advertenties

11 gedachten over “Verschillende soorten highlighters!

      1. Ja op vakantie is het zo warm en is mijn huid al gebruind waardoor ik geen foundation draag. Ik kan mijn vloeibare highlighter mooi in mijn huid blenden en gebruik ook een blush in stickvorm. Die combinatie werkt goed voor mij. Blijft langer en mooier zitten wanneer je het warm hebt dan een poeder vind ik.

        Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s