beauty

Altruist Dilemma Dinsdag

Vandaag schijnt het zonnetje niet zoveel, maar vanaf volgende week wel weer! Daarom is het belangrijk dat we onze huid goed beschermen. Ook al zit je even in de zon, op het terras, of in de auto, smeer je altijd even in!Kinderen spelen vaak en veel buiten en worden hierbij veelvuldig blootgesteld aan de schadelijke UV-straling van de zon. Deze UV-schade staat in relatie tot huidkanker. Afgelopen jaar werd bij ruim 50.000 Nederlanders een vorm van huidkanker vastgesteld(WOW!) Wanneer kinderen van jongs af aan optimaal beschermd zijn tegen zonnebrand zal dit cijfer dalen. Het risico loopt dan tot maar liefst 78% terug! En dat is wat we willen. Zet bij kinderen ook altijd een petje/hoedje op, en op de heetste uren, trek ze dan een katoenen t-shirtje aan! Ook als ze in het water spelen. Zo zijn die tere huidjes extra beschermd!

Altruist sfeerbeeld2

Bescherming met een hoogwaardig zinproduct is daarom een basisbehoefte voor elk gezin. De betaalbare Altruist Dermatologist Sunscreen moedigt royaal smeren aan! Smeren, smeren, smeren, smeren!

Altruist sfeerbeeld1

Wil je meer weten over Altruist Suncreen? Lees dan hier of hier mijn eerdere artikelen over dit fijne, en betaalbare zonnebrand merk!

Smeer jij je altijd om de 2-3 uur in als je in de zon zit? En welk zonnebrandcreme gebruik jij het liefst?

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s