Lifestyle

Spice up your life met de verrassende infusions van Té Tonic

De zomer is de ultieme tijd voor heerlijke cocktails. Een Gin & Tonic kun je op veel verschillende manieren maken. Zoet, spicy of verrassend, er is voor elk wat wils. Om het nóg makkelijker te maken komt Té Tonic met verrassende combinaties van bloemen, kruiden en specerijen in speciale infusion zakjes. Hiermee geef je een Gin & Tonic cocktail eenvoudig een extra twist.
Kies je favoriete combinatie van botanicals, laat het zakje een aantal minuten trekken, zodat alle aroma’s vrijkomen en geniet van je cocktail. Het Gin seizoen is nu echt begonnen!

t-tonic-strawberry-raspberry-pack-1

Verrassende Gin & Tonic cocktails
De infusions zijn theezakjes met een speciale mix van botanicals. Deze zijn ideaal om een Gin & Tonic cocktail op smaak te brengen en een Mediterrane twist te geven. De ingrediënten zijn 100% natuurlijk en alle producten worden vers gemaakt. Ga bijvoorbeeld voor een Té Tonic Strawberry & Raspberry, met een heerlijke frisse fruitsmaak. Of kies voor een Té Tonic Minipack, zodat je verschillende smaken kunt proberen. De speciale piramidevormige zakjes zorgen voor precies genoeg smaak in de Gin en Tonic en dankzij de bijgeleverde recepten maak je in een handomdraai een heerlijke cocktail.

t-tonic-horeca-box

Voor Consumenten, Dealers en Horeca
De infusions zijn verkrijgbaar in diverse verrassende smaken voor zowel consumenten als wederverkopers. Voor Horecagelegenheden, zoals cafés, restaurants en hotels zijn er presentatiedozen verkrijgbaar met 72 individueel verpakte infusions in zes smaken. Daarnaast zijn er menukaarten beschikbaar, zodat gasten eenvoudig hun favoriete Té Tonic cocktail kunnen bestellen.

t-tonic-recepten-voor-gin-cocktails
Geniet deze zomer van een heerlijke Gin & Tonic cocktail met een spannende twist. Proost!

t-tonic-partybox

Over Té Tonic Nederland
Té Tonic is een Spaans bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het maken van botanicals en infusion producten voor cocktails. Té Tonic Nederland is de distributeur van Té Tonic producten in Nederland en distributeur in andere EU landen, zoals het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Duitsland, Italië. In Nederland is Té Tonic begonnen met de producten voor in een Gin & Tonic cocktail. Later zullen de vodka en rum varianten op de markt gebracht worden.

t-tonic-6-botanicals-pack

De producten worden met name online, via Amazon en Bol verkocht. Geïnteresseerde bedrijven kunnen vrijblijvend contact opnemen voor informatie over prijzen en mogelijkheden.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s