beauty

Etos Sea Salt HairSpray

De totaal vernieuwde en verbeterde haarstyling-lijn van Etos bestaat uit een zeer breed assortiment van maar liefst 20 producten, zoals gels voor hem en mousses en haarlak voor haar. Allemaal voorzien van een geweldige hold factor en super makkelijk in gebruik. Nieuw toegevoegd aan de lijn zijn de verzorgende Hair Oil, het herstellende Hair Serum en de Sea Salt Spray. Kortom: Etos heeft voor iedere behoefte, haartype en coupe het perfecte stylingproduct. Zo zit je haar beter dan ooit!

Zo af en toe loop ik de Etos binnen, en snuffel dan naar nieuwe items. Zo kwam ik uit bij deze Sea Salt Hair Spray!

IMG_9946

Mijn haar is fijn en er zit ( Helaas!) niet veel volume in. Omdat ik al veel artikelen las over de Sea Salt spray, wou ik deze ook zeker eens proberen! Want de spray beloofd een Beach-look( dan denk ik aan een kapsel, wat lekker warrig zit).

Het flesje is mintgroen van kleur, en is simpel maar oogt wel lekker fris!

Aan de bovenkant zit een fijne spraykop. De geur doet me denken aan het strand!
Je moet het gebruiken op (handdoek)droog haar. Ik spray het niet helemaal vanaf de wortelaanzet, maar ongeveer het midden. Na een halve minuut, kneed ik er een keer met mijn vingers door,  mijn haar voelt al gelijk stugger (alsof ik uit de zee ben gekomen!), en de beach-look is er zeker! Mijn haar is wat gaan golven en er zit meer volume in. Een dikke YAY!

IMG_9940

Na paar uur zit mijn haar nog goed in model. Wil je dat het de hele dag blijft zitten? Gebruik het dan in combinatie met een haarmousse of haarspray!

De spray doet goed zijn werk. Ik raad deze Etos Sea Salt Spray daarom ook zeker aan! Gebruik jij iets om je haar meer volume te geven?

Hij is hier verkrijgbaar voor €4,99 of bij een Etos filiaal bij jou in de buurt.

 

7 gedachten over “Etos Sea Salt HairSpray

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.