beauty

KIKO MILANO Blending Wave Multicolor Blush

KIKO MILANO breidt zich steeds meer uit in ons mooie land.. Ik kwam er voor het eerst mee in aanmerking, toen de winkel zich vestigde in Eindhoven. En vanaf dat moment, kom ik er geregeld! Lees mee, waarom ik dit merk iedereen zou aanraden!

default-og-image

Wie is KIKO MILANO nu eigenlijk?
In 2017 viert KIKO MILANO twintig jaar beauty. Het eerste verkooppunt werd op 1 september 1997 geopend in de historische winkel van Fiorucci. Het design van de eerste flagship stores van KIKO was van de hand van de architecten Francesco en Alessandro Mendini. KIKO heeft in twintig jaar tijd de meest veeleisende beauty addicts voor zich gewonnen met een eindeloze reeks kleuren en texturen, voor alle professionele en persoonlijke make-upwensen. En ik behoor ook zeker tot een van de addicts! Ik zal daarom ook nog veel blogs gaan schrijven, over de artikelen van KIKO.

AAEAAQAAAAAAAAYAAAAAJDdkYzY3YzdjLTQ1YjktNDdiNy05YWZkLTg4ZmI3ODJmMGUxZg

Nu is KIKO met meer dan duizend winkels aanwezig in wel twintig landen. Een derde van de winkels is in Italië. Het merk is sterk vertegenwoordigd in Europa en daarnaast ook in Turkije, het Midden-Oosten, de Verenigde Staten, Hongkong, India en Brazilië.
Online is KIKO aanwezig in 36 landen met http://www.kikocosmetics.com.

KIKO is de expressie van de moderne Italianness. Het is kunst, mode en design met een assortiment van meer dan veertienhonderd producten: Make-up, skincare, beauty-accessoires en meer dan duizend nieuwe producten die ieder jaar in limited edition uitkomen.

Zo, nu weet je even in het kort iets meer over KIKO MILANO!

Vandaag laat ik jullie de KIKO Blending Wave Multicolor Blush zien!

De verpakkingen van KIKO zijn altijd kleurrijk, en zijn geïnspireerd op kunst, zoals je wel kunt zien aan de ‘verf’ streep op de voorzijde van de verpakking!

Het reliëf van de verpakking is prachtig, het oogt luxe en kwaliteit uit. Dit is de kleur 04 Blending Wave.

De blush heeft een prachtig, dieproze, en lichtroze kleur. Door de combinatie van deze 2, komt er een zachte kleur op mijn wangen. ik doe er niet teveel van op, anders is het alsof ik 2 uur intensief, heb gesport.

De blush is erg zacht, en het pigment is supergoed! Deze heb ik gekocht voor €4,90 ( deze was op dat moment afgeprijsd!)

Op het moment heeft KIKO nog paar dingen in de sale, op hun website ( tot 70% ). Het is zeker waard, om een kijkje te nemen! Soms scoor je iets voor €1!

Ken jij het merk KIKO MILANO ?

Omdat het een blush is, van de zomercollectie, is deze momenteel niet meer verkrijgbaar!

 

 

17 gedachten over “KIKO MILANO Blending Wave Multicolor Blush

      1. Ik denk dat mijn favoriet de oogschaduwkwasten blijft (daar staat een review van op mijn blog). Verder ben ik echt verliefd op hun lippenstiften (veel keuze en goede kwaliteit). Ook heb ik enkele producten van limited editions. Enkel over een foundation ben ik minder te spreken maar die wil ik toch wat langer testen voordat ik er een review over schrijf. Is deze blush jouw favoriet? 🙂 xx

        Geliked door 1 persoon

        1. Ik vind vooral de kwasten idd superfijn! en de reinigingsproducten zijn toch mijn favoriet! De lipsticks ook! De foundations heb ik zelf niet geprobeerd, omdat ik nu zelf een foundation heb gevonden van een ander merk, wat precies goed is voor mijn huid! X

          Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.