beauty

Kruidvat Glans Anti-Klit Spray

Wie kent ze niet.. de dagen dat je je haar wast, en er altijd klitten ontstaan.. Hier heeft Kruidvat nu iets op gevonden! Lees je mee?

Met het ruime assortiment shampoos, conditioners, haarkleuringen, haarkuren en voedende maskers van Kruidvat ziet je haar er perfect verzorgd uit. Het valt me op dat Kruidvat zijn assortiment steeds verder uit begint te breiden.

Ik ben hier erg blij mee, want de artikelen van Kruidvat zijn fijn in gebruik en lekker betaalbaar!

Nu mogen we dus ook kennis maken met de Kruidvat Glans Anti-klit spray!

IMG_8096

Mijn haar zit na een wasbeurt bijna altijd in de knoop, en daarom gebruik ik altijd een anti-klit spray. Meiden met lang haar, snappen de struggle.. Heb je misschien nog tips om de klitten te kunnen voorkomen?

Even terug naar de anti-klitspray.. De verpakking is simpel transparant, maar met een leuke touch van roze details! Dit maakt het zacht en vrouwelijk.

IMG_8098

Kruidvat Glans Anti-Klit Spray met zijde-extract maakt je haar zacht en gemakkelijk doorkambaar en geeft een mooie zijdeglans. De met tarweproteïne verrijkte spray dringt diep door in de haarstructuur en zorgt voor optimaal herstel.

IMG_8099

Aan de bovenzijde zit een fijne sprayflacon, waardoor je makkelijk het in je haar kan sprayen. De geur is erg lekker! Je kan het een beetje omschrijven, als of je net van de kapper komt..

Mijn borstel gaat ook makkelijker door mijn haar, en het voelt ook een stuk zachter aan.

IMG_8097

Ik ben erg tevreden over dit product, en raad hem daarom ook zeker aan!

De Kruidvat Glans Anti-klit spray 250ML is verkrijgbaar voor €2,99 bij ieder Kruidvatfiliaal!

10 gedachten over “Kruidvat Glans Anti-Klit Spray

  1. Gebruik een goede creme spoeling. De prijs hoeft echt niet heel duur te zijn maar ieder haar type reageerd anders. Probeer dus verschillende uit. Ik heb gebruik al jaren die van andrelon. Wat ook helpt, borstel je haar uit onder de douche wanneer je creme spoeling er nog in zit. Dit is beter voor je haar! (Heb ik me laten vertellen Hihi)

    Ik hoop dat je wat aan mijn tips hebt, ik herken namelijk je probleem!

    Liefs, Laura.

    Geliked door 1 persoon

      1. Ik merk zeker verschil. als je voorzichtig met een goede borstel je haar uitkamt wanneer er creme spoeling in zit, verlies ik zelf niet veel haren! Probeer het eens. Het is altijd zoeken naar iets wat voor jou werkt. Iedereen is anders natuurlijk! X

        Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.